Drie gemiste kansen die ondernemers kunnen voorkomen

Geen vertraging meerSeptember is begonnen, hebt u al een frisse start gemaakt met uw bedrijf? Weet u al welke problemen u wilt aanpakken? Wij van Dames van DT geloven niet in uitstel. Hieronder drie voorbeelden van gemiste kansen en belangrijker: hoe deze te vermijden zijn.

 

Gebrekkige website: laat uw website heel wat te wensen over en voldoet deze niet aan uw eisen? Dit is het moment om het visitekaartje van uw bedrijf eindelijk aan te pakken.

 

– Geen gebruik maken van referenties: maakt u uw klanten tevreden, maar gebruikt u ze vervolgens niet als ambassadeur voor uw bedrijf? Zonde! Betere reclame dan een tevreden klant bestaat niet.

 

Niet aanwezig op social media: niemand kan de kracht van social media ontkennen. Benut deze kracht in het voordeel van uw bedrijf, ga voor de tweede stap. Via Twitter of een zakelijke blogpost houdt u uw klanten op de hoogte, leren nieuwe klanten u kennen en kunt u netwerken met influentials.

 

The best time is now

Heeft u tot nu toe de boot gemist op het gebied van social media, uw digitale visitekaartje of het gebruik maken van ambassadeurs? Gooi alle excuses overboord. Onvoldoende kennis van zaken, gebrek aan tijd: het geeft niet. Dames van DT heeft alle kwaliteiten in huis om u te helpen bovenstaande kansen volop te benutten. Neem vandaag nog contact op!

Comments are closed.