Hoe schrijf je een goede offerte?

 

Workshop offerte schrijven Wat maakt een offerte goed en wanneer is een offerte geslaagd? Belangrijke vragen die ondernemers niet mogen onderschatten. Het is uiteindelijk vaak de offerte die klanten doet besluiten wel of geen gebruik te maken van uw diensten of producten. Daarnaast vragen klanten meestal meerdere offertes aan bij diverse bedrijven, waardoor het van belang is dat die van u eruit springt.

 

Om ondernemers te helpen bij het maken van de juiste offerte bieden wij van Dames van DT, in samenwerking met Kantoormanager 2.0, sinds kort de interactieve workshop ‘Succesvolle offertes schrijven’ aan. Deelnemers leren onder andere meer over het onderscheid tussen offertes die scoren en die minder of niet scoren en worden zich bewust van de do’s en dont’s op dit gebied. Dames van DT richt zich uiteraard op de tekstuele inhoud en de juiste woordkeuze.

 

Praktijk

Tijdens de workshop staat de praktijk centraal. Er is aandacht voor vragen over individuele offertes, voorbeelden en deelnemers kunnen de nieuwe informatie meteen in praktijk brengen.

 

Aan de slag tijdens de workshop. Voor ondernemers die het schrijven van een offerte serieus nemen en zichzelf nog beter willen presenteren, is deze workshop een must. Praktijkgericht, met tips waar je wat aan hebt. Het resultaat: offertes die klantgerichter en succesvoller zijn!

 

 

De workshop wordt tegen een tarief van 149 euro per persoon (excl. BTW) aangeboden en vindt plaats bij Business Port Urk, Burgemeester J. Schipperkade 10a op Urk. Interesse? Neem contact met ons op via telefoon 06-20827784 of e-mail: emma@damesvandt.nl.

 

 

Comments are closed.