Mediaplein

mediapleinDe Regio Netwerkdagen op Urk staan voor de deur en natuurlijk is ook Dames van DT hier vertegenwoordigd. Samen met GBU Grafici, Kantoormanager 2.0, Ledverteren en Alpha Producties zijn wij te vinden op het speciaal ingerichte Mediaplein.

 

Wij van Dames van DT geloven in de kracht van samenwerking. We presenteren ons daarom gezamenlijk met deze vier bedrijven, die net als ons staan voor de nieuwe manier van werken en graag met u meedenken op het gebied van media, uitstraling en dienstverlening. Een paar van de diensten die u bij ons kunt vinden zijn: interactieve website, bedrijfsfilm, ontwerpen/printen/drukken, webteksten, social media, telefoondienst en content management.

 

Bezoekers kunnen niet alleen gratis een geschikte profielfoto laten schieten voor bijvoorbeeld uw profiel op LinkedIn, maar maken tevens kans op een mediapakket ter waarde van 1000 euro!

 

Schrijf de data woensdag 13 en donderdag 14 november dus snel in uw agenda. Wij nodigen u van twee tot negen uur uit voor een gezellige babbel, een hapje en een drankje op het Mediaplein in De Koningshof.

 

Netwerkdagen

De Regio Netwerkdagen is een netwerkevenement, waarbij bedrijven uit de regio Urk en Noordoostpolder in twee dagen volop contacten kunnen leggen en de kans krijgen om hun product of dienst onder de aandacht van potentiële klanten te brengen.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.