Referenties

Multiscan

Voor Multiscan, een landelijk opererend digitaliseringsbedrijf, schrijft Dames van DT op regelmatige basis referenties. Multiscan hecht grote waarde aan haar ‘ambassadeurs’, oftewel tevreden opdrachtgevers. Binnen de branche waarin Multiscan opereert zijn betrouwbaarheid, ervaring en discretie van grote waarde. Multiscan werkt voor opdrachtgevers als GGD’s, huisartsenmaatschappen, energiebedrijven, het Internationaal Gerechtshof etc. Voor de referenties wordt geput uit interviews met opdrachtgevers, waarna de ervaringen met Multiscan als referentie gebruikt kunnen worden.

 

Henk Visser, sales manager bij Multiscan: ,,Dames van DT verzorgt inmiddels al meer dan een jaar referenties voor ons op onze website www.multiscan.nl. Voor ons als bedrijf zijn referenties heel belangrijk, het versterkt onze positieve naam in de branche. Uiteindelijk gaat het er niet om wat wij vertellen, maar wat onze klanten over ons vertellen. Dat is een referentie waar je wat mee kunt.

Dames van DT neemt ons niet alleen werk uit handen, maar fungeert tevens als visitekaartje naar onze opdrachtgevers. Dat doen ze naar volle tevredenheid. Wie waarde hecht aan referenties kan daarvoor uitstekend gebruik maken van de dienstverlening van Dames van DT.”

 

Business Port Urk
image002Business Port Urk is een zakelijk faciliteitencentrum met volledig ingerichte flexibele werkplekken, vergaderruimte en lunchmogelijkheden op een toplocatie op Urk. Middenin het havengebied, met uitzicht op het IJsselmeer, vinden ondernemers, starters, creatievelingen en zzp’ers een inspirerende plek voor werk en ontmoeting.

Dames van DT is betrokken bij de publiciteit rondom Business Port Urk en de bijbehorende website. Daarnaast maakt Dames van DT dagelijks met veel plezier gebruik van de vele voorzieningen van Business Port Urk.

Willem Foppen, eigenaar Business Port Urk: ,,Dames van DT heeft gezorgd voor de flair in de teksten op de website van Business Port Urk. Puntjes op de i en het bekt lekker. Bovendien werkt Dames van DT regelmatig vanuit Business Port Urk. Wij kunnen daarom met recht zeggen dat de tekst op onze site uit het hart geschreven is.

De persoonlijke betrokkenheid en het enthousiasme van de Dames van DT zijn geweldig. Samenwerking met hen gaat verder dan halen en betalen. Het inspireert en brengt je verder. Zo heeft Dames van DT meegedacht over de ontwikkeling van Business Port Urk en is het mede dankzij hun bijdrage geworden wat het nu is.’’

Bas Group (Dixons, MyCom)
In 2012 heeft Dames van DT een deel van de externe communicatie voor de BAS Group verzorgd. De BAS Group is de grootste elektronica retailer en e-tailer van Nederland en is een platform tussen vendor en consument. Dames van DT heeft zich specifiek ingezet voor de websites van de winkelformules Dixons en MyCom, onderdeel van de BAS Group.

Jeroen Manten, teamleider Project Management BAS Group: ,,Wij waren op zoek naar een bedrijf dat bepaalde uitvoerende communicatieklussen voor ons uit handen kon nemen. Dames van DT heeft voor ons mailingen geschreven, klantenservicepagina’s geredigeerd en meegedacht in de opzet van een productreviewformulier.

BAS Group hecht grote waarde aan de perfecte klantbeleving van onze klanten. Dames van DT heeft daaraan meegewerkt door een deel van onze externe communicatie tot in de puntjes af te maken. Op enthousiaste en proactieve wijze denkt het bedrijf mee en dat hebben we gewaardeerd. Wij bevelen de dienstverlening van Dames van DT dan ook graag bij iedereen aan.’’

Brouwer Woninginrichting

Brouwer Woninginrichting, een regionale interieurspecialist, wilde een nieuw ‘visitekaartje’: de website was toe aan een vernieuwing. Voor de nieuwe content werd Dames van DT ingeschakeld.

Arjan Brouwer, directeur Brouwer Woninginrichting: ,,Enthousiast, doelgericht en creatief. Dat zijn de Dames van DT. Zij hebben zich intensief ‘bemoeid’ met onze nieuwe website www.brouwerwoninginrichting.nl en dat heeft mede geresulteerd in een prachtig ‘visitekaartje’ van ons bedrijf op internet. Brouwer Woninginrichting heeft met vestigingen in Urk en Lemmer de focus in de regio liggen, maar uiteraard zijn wij ook landelijk actief. Wij laten onze klanten graag onze verschillende collecties zien, bij ons is veel mogelijk en de kwaliteit moet daarbij gehandhaafd blijven.

Dames van DT wist snel te weten te komen waar het in ons bedrijf om draait en leverde in een rap tempo voor ons professionele webteksten. Daarnaast dachten ze ook mee bij het uitzoeken van passend beeldmateriaal voor de site. Bent u op zoek naar een tekstbureau dat een stapje verder met u meedenkt? Bel de Dames van DT!”

Alpha Producties
Voor Alpha Producties, landelijk opererende onderneming gespecialiseerd in multimedia, heeft Dames van DT nieuwe content gerealiseerd voor de vernieuwde website. Alpha Producties bestaat uit verschillende onderdelen: video, audio, automatisering en verkoop. Samen met Dames van DT werd onder meer structuur aangebracht in de presentatie van de verschillende werkzaamheden.

Opdrachtgevers Jos en Rick Steenbergen: ,,Dames van DT heeft op een heldere, professionele manier verwoord wat Alpha Producties allemaal in huis heeft. Onze doelgroep is divers en het is dan extra moeilijk toch de juiste toon te treffen op de bedrijfwebsite. De dames denken goed met je mee als ondernemer, ze zien het belang van goede content en ze zijn vlot met leveren. Wij bevelen de diensten van Dames van DT van harte aan, zij maken voor ons het verschil tussen een prima en een uitstekende website.”

GBU Grafici

Voor GBU Grafici nam Dames van DT een interview af en werkte dit uit tot een artikel met een positief commerciële insteek.

Kobus Kaptijn, directeur GBU Grafici: ,,Dames van DT heeft ons uitstekend voorzien van een representatief artikel voor het regionale b2b-magazine IntoBusiness. De samenwerking verliep vlot, ook onze klant Asia Express Food voelde zich op de juiste manier gepresenteerd. Een aanrader voor bedrijven op zoek naar een geschikt tekstbureau!”

Het artikel is in juli 2012 geplaatst in IntoBusiness: IntoBusiness-juli

Ledverteren

De nieuwe website van Ledverteren werd volledig voorzien van tekst door Dames van DT. Samen werd nagedacht over de uitstraling van het kersverse bedrijf en werd de insteek ‘Led’ s do it’ gekozen.

Cees de Vries, mede-eigenaar van Ledverteren: ,,Ons bedrijf is nieuw op de markt en moest uiteraard voorzien worden van een digitaal visitekaartje. Bezoekers van onze website moeten meteen duidelijk weten waar Ledverteren voor staat en wat we voor onze klanten kunnen doen. Dames van DT heeft de teksten voor onze website geschreven, waardoor wij ons ‘ verhaal’ helder over kunnen brengen. Dames van DT deed dat op een enthousiaste, flexibele en professionele manier: precies waar Ledverteren ook voor staat.”

Dames van DT in de schijnwerpers op het led-scherm van Ledverteren: