Stap 2

contentmarketing

Content Marketing

Wij van Dames van DT pleiten telkens opnieuw voor een goede website. Vol met de juiste content, specifiek gericht op de doelgroep. In dat kader schreven we onder andere al over bloggen en referenties om de website ook sprankelend te houden op de lange termijn.

Na het bereiken van dit doel moet echter een tweede belangrijke stap worden gezet: de doelgroep moet de tekst gaan lezen. En dit kan alleen wanneer deze informatie op de één of andere manier onder hun aandacht wordt gebracht. Hieronder twee slimme manieren om dit te doen:

socialmedia

Social Media

– Social media: gebruik Twitter, Facebook of één van de vele andere netwerken om de content te delen. Bijvoorbeeld door melding te maken van een nieuwe blog op de website. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk de juiste vrienden of volgers te genereren.

– Websites: breng uw content onder de aandacht via andere websites. Vraag partnerbedrijven of ze een link willen plaatsen op hun website en klanten of ze hetzelfde willen doen met een referentie met daarbij natuurlijk weer een link naar uw eigen pagina.

 

Alle informatie die wordt gedeeld en alle links zorgen bij elkaar voor een veel groter bereik. Ook om gevonden te worden via zoekmachines.

Zoekt u advies om stap 2 uit te voeren of hebt u stap 1 nog niet voor elkaar, neem contact op met Dames van DT.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.