Tip: ‘tien contentfouten’

content failVia de website Frankwatching kwamen we een grappige, maar vooral herkenbare blog tegen, die we graag met u willen delen. Het onderwerp: ‘tien contentfouten waarmee websites worden verprutst’, geschreven door internetstrateeg, Neerlandicus en ondernemer Désirée Battjes.

 

Ze beschrijft in de blog de frustratie die sommige klanten bij haar veroorzaken, wanneer ze hun fonkelnieuwe en prachtige website met een paar muisklikken weten te verprutsen. Het is een bekend probleem, ook Dames van DT komt dit regelmatig tegen in de praktijk.

De schrijfster noemt tien punten ‘hoe het niet moet’. Bijvoorbeeld het overnemen van lappen tekst uit brochures en die met simpel knip- en plakwerk op de website deponeren of na het wijzigen van de website vergeten het resultaat te bekijken. We hebben erg moeten lachen om de tips ‘ Word vrienden met de F5 –refresh de browser– knop’ of ‘Lach op de foto’.

 

creativiteitNet als de schrijfster van deze blog pleiten wij altijd voor mooie, overzichtelijke websites, maar een website vullen met de juiste content is niet makkelijk. Lees hier de blog op Frankwatching en neem deze tien tips ter harte.

Wilt u uw webtekst vooraf laten checken door een professional of geeft u het hele beheer van uw content graag uit handen? Wij zijn u graag van dienst!

 

Comments are closed.